Jesteś tutaj

Warsztaty kulinarne z Lazurem

W piątek, 1 grudnia w studiu kulinarnym Cook Up Mokotów w  Warszawie odbyły się warsztaty zorganizowane przez Firmę Lazur. Poprowadziła je Sandra Kotowicz, znana z udziału w programie Top Chef. Uczestniczyło w nich ponad 20 osób , które wspólnie z szefową kuchni gotowały dania z dodatkiem serów firmy Lazur . Wśród przygotowanych dań znalazły się: sałatka z gruszką, rukolą i serem pleśniowym, pierogi z nadzieniem z kaczki i serem , czy zupa grzybowa.

Warsztaty poprzedziła prezentacja, w czasie której zebrani goście mogli dowiedzieć się m.in.: o zmianach w zarządzie przedsiębiorstwa, czy nowych produktach oferowanych przez firmę.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Nestlé od lat uczestniczy w inicjatywach przemysłu spożywczego mających na celu promowanie odpowiedzialnej komunikacji. Jedną z nich jest EU Pledge – dokument podpisany przez największe firmy spożywcze, regulujący aktywność reklamową skierowaną do dzieci. 

Dnia 11 stycznia br. w Teatrze Zdrojowym w Polanicy-Zdroju odbyła się prezentacja oferty Polskiej Grupy Uzdrowisk i sieci hoteli Interferie. Redakcja Poradnika Handlowca/Poradnika Restauratora uczestniczyła w tym wydarzeniu.

X