Jesteś tutaj

Warsztaty kulinarne z Lazurem

W piątek, 1 grudnia w studiu kulinarnym Cook Up Mokotów w  Warszawie odbyły się warsztaty zorganizowane przez Firmę Lazur. Poprowadziła je Sandra Kotowicz, znana z udziału w programie Top Chef. Uczestniczyło w nich ponad 20 osób , które wspólnie z szefową kuchni gotowały dania z dodatkiem serów firmy Lazur . Wśród przygotowanych dań znalazły się: sałatka z gruszką, rukolą i serem pleśniowym, pierogi z nadzieniem z kaczki i serem , czy zupa grzybowa.

Warsztaty poprzedziła prezentacja, w czasie której zebrani goście mogli dowiedzieć się m.in.: o zmianach w zarządzie przedsiębiorstwa, czy nowych produktach oferowanych przez firmę.

Kategoria: 

Podobne artykuły

8 kwietnia rozpoczął się kolejny etap akcji „Chrońmy Bory”, która powstała przy współpracy marki Gzella i Nadleśnictwa Osie. Do akcji mającej zakorzenić postawy proekologiczne włączyło się łącznie kilkadziesiąt osób – pracowników firmy z całymi rodzinami. 

7 maja br. Mondelēz International, Inc. i D.E Master Blenders 1753 B.V. ogłosiły zamiar połączenia w jedną organizację tych części swoich firm, które działają na rynku kawy. W wyniku połączenia powstanie wiodąca, globalna firma skupiona na wytwarzaniu tego produktu. Nowa firma, która zostanie nazwana Jacobs Douwe Egberts (JDE), będzie miała swoją centralę w Holandii.

X

Przeczytaj również