Jesteś tutaj

Warsztaty kulinarne z Lazurem

W piątek, 1 grudnia w studiu kulinarnym Cook Up Mokotów w  Warszawie odbyły się warsztaty zorganizowane przez Firmę Lazur. Poprowadziła je Sandra Kotowicz, znana z udziału w programie Top Chef. Uczestniczyło w nich ponad 20 osób , które wspólnie z szefową kuchni gotowały dania z dodatkiem serów firmy Lazur . Wśród przygotowanych dań znalazły się: sałatka z gruszką, rukolą i serem pleśniowym, pierogi z nadzieniem z kaczki i serem , czy zupa grzybowa.

Warsztaty poprzedziła prezentacja, w czasie której zebrani goście mogli dowiedzieć się m.in.: o zmianach w zarządzie przedsiębiorstwa, czy nowych produktach oferowanych przez firmę.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Aleksander Batorski, Prezes Zarządu Fabryki Cukierków „Pszczółka” został nowym członkiem zarządu Stowarzyszenia Polskich Producentów Wyrobów Czekoladowych i Cukierniczych – POLBISCO.

Trwa V edycja programu edukacyjnego „Żyj smacznie i zdrowo”. Do tej pory, aż 40% gimnazjów z całej Polski zgłosiło swój udział w programie. Na szczęście, pozostałe szkoły nadal mają szansę na zmianę nawyków żywieniowych młodzieży, wystarczy zamówić bezpłatny zestaw edukacyjny!

X

Przeczytaj również