Jesteś tutaj

XXI Wiosenne Ogólnopolskie Spotkanie Czołowych Postaci Świata FMCG i HoReCa - 9.05.2019 r.

Już dziś mamy przyjemność poinformować Państwa, że najważniejsze spotkanie czołowych postaci świata FMCG i HoReCa odbędzie się 9 maja 2019 r. w Poznaniu.

W 2019 r. na Gali świętować będziemy przede wszystkim 20-lecie „Poradnika Restauratora”, ale tradycyjnie najważniejszym punktem wieczoru będzie wręczenie statuetek Hermesa „Poradnika Handlowca” dla wyróżniających się handlowców i sieci handlowych oraz Hermesów Kulinarnych „Poradnika Restauratora” dla najwybitniejszych postaci świata gastronomii. Oprócz laureatów Hermesa będziemy gościć ponad 300 najważniejszych przedstawicieli branż FMCG i HoReCa po stronie producentów oraz sieci – partnerów „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”.

Przypominamy, że prestiżowe nagrody Hermesa są wolne od jakichkolwiek opłat i licencji!

Prosimy o zapisanie daty 9 maja 2019 r. w kalendarzach. Więcej informacji przekażemy już wkrótce!

Kategoria: 

Podobne artykuły

Na zdjęciu od prawej: Hanna Dublaga, Ronan Martin, Mariusz Wojtasiński, Daniel Grabka, Ewa Borowska, Wojciech Skoczylas, Michał Kuczkowski, Andrzej Nowacki, Kazimiera Węglarz, Wiesław Generalczyk, Rafał Boruc.

10 maja 2018 r. w Auli Artis z Poznaniu odbyła się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”. Tegoroczna Gala zgromadziła rekordową ilość ponad 300 gości, wszystkich najważniejszych top managerów z branży FMCG oraz HoReCa, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów, producentów oraz handlowców. Nie zabrakło również uznanych szefów kuchni i właścicieli obiektów gastronomicznych.

Na zdjęciu od prawej: Hanna Dublaga, Ronan Martin, Mariusz Wojtasiński, Daniel Grabka, Ewa Borowska, Wojciech Skoczylas, Michał Kuczkowski, Andrzej Nowacki, Kazimiera Węglarz, Wiesław Generalczyk, Rafał Boruc

10 maja 2018 r. w Auli Artis w Poznaniu odbyła się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”. Tegoroczna Gala zgromadziła rekordową liczbę ponad 300 gości, wszystkich najważniejszych top managerów z branży FMCG oraz HoReCa, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów, producentów oraz handlowców. Nie zabrakło również uznanych szefów kuchni i właścicieli obiektów gastronomicznych.

X