Jesteś tutaj

GALA „PORADNIKA HANDLOWCA” – 10 MAJA 2018 R.

10 maja 2018 r. w Poznaniu odbędzie się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca”. Udział w Gali potwierdziło wielu znanych top managerów z branży FMCG, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów oraz producentów. Tegoroczna Gala powiązana będzie z obchodami 25-lecia istnienia na rynku prasy handlowej „Poradnika Handlowca” – znanego i cenionego przez Czytelników tytułu prasowego. W trakcie Gali wręczone zostaną prestiżowe statuetki Hermesów wyróżniającym się sieciom handlowym oraz osobowościom handlu. Po raz pierwszy w historii „Poradnika Handlowca” statuetki wręczone zostaną również producentom – nagrodzonych wybrali w głosowaniu internetowym przedstawiciele handlu niezależnego.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Na zdjęciu od prawej: Hanna Dublaga, Ronan Martin, Mariusz Wojtasiński, Daniel Grabka, Ewa Borowska, Wojciech Skoczylas, Michał Kuczkowski, Andrzej Nowacki, Kazimiera Węglarz, Wiesław Generalczyk, Rafał Boruc.

10 maja 2018 r. w Auli Artis z Poznaniu odbyła się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”. Tegoroczna Gala zgromadziła rekordową ilość ponad 300 gości, wszystkich najważniejszych top managerów z branży FMCG oraz HoReCa, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów, producentów oraz handlowców. Nie zabrakło również uznanych szefów kuchni i właścicieli obiektów gastronomicznych.

Na zdjęciu od prawej: Hanna Dublaga, Ronan Martin, Mariusz Wojtasiński, Daniel Grabka, Ewa Borowska, Wojciech Skoczylas, Michał Kuczkowski, Andrzej Nowacki, Kazimiera Węglarz, Wiesław Generalczyk, Rafał Boruc

10 maja 2018 r. w Auli Artis w Poznaniu odbyła się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”. Tegoroczna Gala zgromadziła rekordową liczbę ponad 300 gości, wszystkich najważniejszych top managerów z branży FMCG oraz HoReCa, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów, producentów oraz handlowców. Nie zabrakło również uznanych szefów kuchni i właścicieli obiektów gastronomicznych.

X

Przeczytaj również