Jesteś tutaj

Pierwszy słodki odcinek #PysznychInspiracji z Hochland

Już jest kolejny odcinek #PysznychInspiracji z Hochland. Tym razem Damian Kordas przygotował pierwszy słodki przepis w formacie #PyszneInspiracje . Damian Kordas pokazuje, jak zastosować ser kremowy Hochland w ciastkach z karmelizowanymi jabłkami.

Hochland Polska współpracuje do września z Damianem Kordasem, zwycięzcą IV edycji programu Masterchef. To bardzo utalentowany kucharz z ogromnym potencjałem. W ramach serii #PyszneInspiracje Damian Kordas przygotowuje przepisy, w których głównym bohaterem i odkryciem jest ser kremowy Hochland.

Nowy przepis #Pysznych Inspiracji dostępny jest pod linkiem:

https://www.youtube.com/watch?v=14bLuA5Hwe8

– Sery kremowe topione są szczególnie cenione za swój smak, stanowiąc jednocześnie bogate źródło inspiracji kulinarnych, a także cennego wapnia i składników odżywczych. Produkty firmy Hochland znają i doceniają Polacy – powiedział Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Gorące, południowe klimaty kulinarne idealnie sprawdzają się w wakacyjnym menu. Bogata, kolorowa i aromatyczna kuchnia śródziemnomorska, oparta jest na prostocie oraz wyjątkowych kompozycjach świeżych składników, sezonowych warzyw i ziół. Makaron tagliatelle, dojrzewające w słońcu warzywa i kremowy sos serowy… to połączenie idealne na wakacyjny lunch.

W sobotę 11 lipca w Food Lab Studio w Warszawie odbyło sie finałowe starcie 10 blogerów kulinarnych, wraz z czteroosobowymi zespołami wyłonionymi w pierwszym etapie konkursu „Taste the summer by Almette Fruit”.

X