Jesteś tutaj

Ketchup śliwkowy – nowoczesna odsłona kuchni staropolskiej

Na rynku kulinarnym coraz bardziej wyraźny jest trend związany z powrotem do tradycji naszych przodków. Coraz więcej restauracji czy ekspertów kulinarnych wprowadza „zapomniane” smaki i przyprawy do swoich potraw i przepisów. Dla smakoszy szczególnie ciekawe może być połączenie nowoczesnych produktów z niepowtarzalnymi, staropolskimi składnikami. Limitowana edycja Ketchupu Kieleckiego o smaku śliwkowym proponowana przez WSP Społem to idealne połączenie tradycji i nowoczesności – rozwiązanie, które powinno zostać docenione przez koneserów smaku.

Ketchup Kielecki o smaku śliwkowym swój wyjątkowy smak zawdzięcza unikalnemu połączeniu dojrzałych pomidorów z przecierem ze specjalnie wyselekcjonowanych śliwek i jabłek. Dodatkowo - skomponowana mieszanka ziół podkreśla jego charakter i dodaje słodko-pikantnego aromatu, który z pewnością przypadnie do gustu również fanom tradycyjnych ketchupów.

Ketchup Kielecki o smaku śliwkowym to doskonałe rozwiązanie, które urozmaici smakowo codzienne potrawy. Może znaleźć się on na stołach jako dodatek np. podczas śniadania, jako sos do kanapek, omletów i naleśników. Idealnie sprawdzi się także do dań obiadowych i lunchowych - jako dip do świeżych warzyw i panierowanych mięs, a włoska pizza z jego dodatkiem będzie świetną propozycją na pyszną kolację. Co szczególnie ważne w sezonie grillowym - ketchup zamknięty jest w wygodnym opakowaniu, którego zalety niewątpliwie docenią miłośnicy wycieczek i plenerowych posiłków.

Kategoria: 

Podobne artykuły

W tym roku WSP „Społem” stawia na Musztardę Kielecką grillową. Jej recepturę oparto na czarnej gorczycy, pomidorach i słodkiej papryce.

WSP „Społem” wprowadza na rynek Ocet spirytusowy 10%, który ma pomóc w przygotowywaniu zalew i marynowaniu produktów takich, jak ogórki czy grzyby.

X