Jesteś tutaj

Lekkość na wakacyjnym stole z Majonezem Kieleckim lekkim

Latem chce się zjeść zdrowo i sezonowo. Bo jak nie skorzystać z dobrodziejstwa świeżych warzyw i owoców. Co zrobić, aby wakacyjne dania były lekkie i smakowały tak, jak lubimy najbardziej? Tym razem warto postawić na Majonez Kielecki lekki, który jest uniwersalnym składnikiem warzywnych przekąsek, kanapek i sałatek.

Dlaczego właśnie ten majonez? Bo letnie miesiące to najlepszy czas do zmiany sposobu myślenia nt. zdrowego stylu życia. To właśnie teraz ma się największą motywację do zadbania o dietę i zrzucenia zbędnych kilogramów. Jednak, aby osiągnąć zamierzony cel, żywienie powinno być zrównoważone i zbilansowane. Majonez Kielecki lekki pozwala na połączenie dietetycznych ograniczeń z dbałością o zachowanie smaku ulubionych potraw. W porównaniu do klasycznego Majonezu Kieleckiego ma o 35 % niższą zawartość cukru i o 31 % tłuszczu.  Do tego plus za połączenie kremowej konsystencji z wyrazistym smakiem. Dzięki niemu delikatne warzywne potrawy zyskują charakteru.

Kategoria: 

Podobne artykuły

WSP „Społem” wprowadza na rynek Ocet spirytusowy 10%, który ma pomóc w przygotowywaniu zalew i marynowaniu produktów takich, jak ogórki czy grzyby.

Fasola, papryka, kukurydza, pomidory, mięso to składniki charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej. Dzięki ich umiejętnemu połączeniu możemy delektować się prawdziwymi daniami Ameryki Łacińskiej. W trakcie gotowania nie może zabraknąć także odpowiednich dodatków np. Sosu Kieleckiego meksykańskiego, który nada wyrazistego smaku i aromatu.

X