Jesteś tutaj

Pasta waniliowa Intense z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami

Dr. Oetker jako jeden z liderów światowego rynku wanilii wprowadził na polski rynek unikalną innowację Pastę waniliową Intense, stworzoną z wanilii Bourbon z Madagaskaru, jej najszlachetniejszej odmiany. Ma konsystencję gładkiego żelu z dużą ilością ziarenek wanilii. Zapakowana w poręczną zamykaną tubkę, daje się łatwo i wygodnie dozować. Doskonale rozprowadza się w kremach, ciastach, deserach, nadając im esencjonalny i intensywny waniliowy smak.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Dr. Oetker z początkiem października wprowadził na rynek galaretki o smaku bananowym i winogronowym, których obecnie brakuje na rynku. 

Dr. Oetker wprowadza kolejną nowość – Guseppe „Smaki Świata”. Już we wrześniu pojawi się 5 oryginalnych smaków.

X

Przeczytaj również