Jesteś tutaj

Pierogi z kapustą i grzybami JAWO

Pierogi z kapustą i grzybami to jedna z potraw staropolskich. Tym, którzy mają ochotę na ten tradycyjny  smak, a nie mają możliwości bądź czasu, aby przygotować potrawę własnoręcznie, z pomocą przychodzi firma Jawo. Farsz pierogów z kapustą i grzybami od Jawo, został przygotowany z leśnych grzybów oraz kiszonej kapusty doprawionej naturalnymi przyprawami.

Przygotowuje się je w prosty sposób –wystarczy gotować je przez około 12 minut. W jego trakcie pierogi nie rozpadają się i nie tracą sprężystości. 

Kategoria: 

Podobne artykuły

Kluski śląskie z mięsem to kluseczki robione z gotowanych ziemniaków nadziewane mielonym mięsem smażonym z cebulką

Firma Jawo producent dań mrożonych, specjalizująca się m.in. w ręcznej produkcji pierogów, wprowadzi już wkrótce do sprzedaży Uszka z mięsem w nowym wygodnym i estetycznym kartonowym opakowaniu. 

X

Przeczytaj również