Jesteś tutaj

Pierogi z kapustą i grzybami JAWO

Pierogi z kapustą i grzybami to jedna z potraw staropolskich. Tym, którzy mają ochotę na ten tradycyjny  smak, a nie mają możliwości bądź czasu, aby przygotować potrawę własnoręcznie, z pomocą przychodzi firma Jawo. Farsz pierogów z kapustą i grzybami od Jawo, został przygotowany z leśnych grzybów oraz kiszonej kapusty doprawionej naturalnymi przyprawami.

Przygotowuje się je w prosty sposób –wystarczy gotować je przez około 12 minut. W jego trakcie pierogi nie rozpadają się i nie tracą sprężystości. 

Kategoria: 

Podobne artykuły

Świąteczne lepienie uszek i pierogów zajmuje nawet 3 godziny, czasem więcej, z zależności od tego, jak duża jest rodzina. Te 3 godziny nad ciastem, farszem i garnkami, można dziś skrócić do zaledwie 7 minut. Jeśli chcemy zaoszczędzić czas (ale także pieniądze), można zdecydować się na mrożone pierogi i uszka. 

Pierogi z serem i jagodami to idealna propozycja obiadowa na gorące, wakacyjne dni. Kojarzą się z latem, beztroską i wakacjami u babci. Uwielbiają je dzieci, chętnie sięgają po nie również dorośli. Są wpisane w naszą tradycję kulinarną i na szczęście nic nie wskazuje na to, aby kiedykolwiek miały odejść w zapomnienie. 

X