Jesteś tutaj

Szał ziół w nowych serach Spomleku

Łączenie różnych światów to kierunek obecny nie tylko w literaturze i sztuce, ale również w kuchni. Przykładem tego zjawiska jest nowa marka „Sery z Radzynia Podlaskiego", która nawiązuje do tradycji, a jednocześnie proponuje smaki zarówno z Europy, jak i Bliskiego oraz Dalekiego Wschodu takie jak Gouda z imbirem, z kozieradką, z czarnuszką, z czosnkiem niedźwiedzim, z ziołami i pomidorami. Dzięki temu doskonale sprawdzają się w roli przystawki czy przekąski w trakcie przyjęć. Nowa marka „Sery z Radzynia Podlaskiego" produkowana przez Spółdzielczą Mleczarnię Spomlek to gratka dla miłośników różnorodności smaków.
 
Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
tel. (+48) 83/ 35 11 500
Galeria: 
Kategoria: 

Podobne artykuły

Serowe paluszki do rwania Pik- Nik firmy Žemaitijos pienas to smaczna i zdrowa  przekąska produkowana na bazie świeżego sera Mozarella.To bardzo wygodna przekąska, którą możesz zabrać  na letnie podróże  i biwaki.  Jeden paluszek serowy to tyle co 1 szklanka mleka. Produkowane są bez konserwantów , barwników i  wzmacniaczy.  Firma w swojej ofercie  ma dostępne dwa warianty paluszków : Pik- Nik  Kids Original z mniejszą zawartością soli oraz  Pik – Nik  Twiller wzbogacony  w witaminę A i D3.

Hochland Polska wprowadza do sprzedaży unikalny wariant serów żółtych o nazwie Hochlander. Start sprzedaży zaplanowano na koniec kwietnia.

X