Jesteś tutaj

WSP „Społem” z nowością grillową

W tym roku WSP „Społem” stawia na Musztardę Kielecką grillową. Jej recepturę oparto na czarnej gorczycy, pomidorach i słodkiej papryce. Dzięki wyjątkowemu połączeniu przypraw, specjał polecany jest do kiełbasy, szaszłyków, karkówki i innych rarytasów z rusztu.

Obok powszechnie znanych szklanych słoiczków Musztardy Kieleckiej, na półkach sklepowych pojawią się również butelki plastikowe o gramaturze 545 g. Skąd ta decyzja? – Zgodnie z badaniami, opakowania plastikowe są najchętniej wybierane przez konsumentów w okresie wiosenno – letnim. Klienci sięgają po nie ze względu na wygodę, ale też bezpieczeństwo. W butelkach dostępna będzie nie tylko Musztarda Kielecka grillowa, ale także nasza kluczowa musztarda – delikatesowa stołowa – dodaje Zbigniew Mojecki.

Pojemność: 545 g.

Sugerowana cena detaliczna: ok. 4,99 zł

 

Galeria: 
Kategoria: 

Podobne artykuły

Latem chce się zjeść zdrowo i sezonowo. Bo jak nie skorzystać z dobrodziejstwa świeżych warzyw i owoców. Co zrobić, aby wakacyjne dania były lekkie i smakowały tak, jak lubimy najbardziej? Tym razem warto postawić na Majonez Kielecki lekki, który jest uniwersalnym składnikiem warzywnych przekąsek, kanapek i sałatek.

WSP „Społem” wprowadza na rynek Ocet spirytusowy 10%, który ma pomóc w przygotowywaniu zalew i marynowaniu produktów takich, jak ogórki czy grzyby.

X