Almette

Hochland Polska rozpoczyna silne wsparcie wprowadzenia dwóch nowych smaków Almette: Almette z rzodkiewkami, Almette ze szpinakiem i czosnkiem. Celem działań jest poinformowanie konsumentów o tym, że ofercie dostępne są dwa nowe smaki. Po raz pierwszy w naszej komunikacji tak szeroko wykorzystujemy wizerunek celebryty - ambasadorem wprowadzenia nowych smaków Almette jest David Gaboriaud (znany szef kuchni i autor programów kulinarnych).

„Almette – 100% naturalnych składników, 100% przyjemności” to hasło trwającej właśnie kampanii reklamowej serków Almette. Celem kampanii jest wzmocnienie wizerunku marki oraz podkreślenie aspektów ważnych dla konsumenta, a którymi kieruje się producent – naturalności i przyjemności smaku. 

Oferta firmy Hochland wzbogaci się o nowe smaki serków Almette: z rzodkiewką oraz ze szpinakiem i czosnkiem. Wizerunek Davida Gaboriauda, kucharza znanego m.in. z programu emitowanego w Kuchnia+ pojawi się na opakowaniach serków w nowych smakach. 

Rodzina serków Almette poszerzyła się o dwa nowe smaki: Almette z rzodkiewkami oraz Almette ze szpinakiem i czosnkiem. Nowe serki są propozycją miłośników puszystych serków twarogowych i świeżych warzyw, a zarazem lekkich i zdrowych posiłków. 

Znamy już zwycięzcę Loterii dla konsumentów puszystych serków Almette. W loterii do zdobycia były nagrody, których łączna wartość przekroczyła milion złotych.

Już dziś startuje promocja serków Almette – Wygraj dom z natury. W loterii do zdobycia są nagrody o łącznej wartości ponad 1 mln zł. 

Święto zakochanych to czas miłych gestów, drobnych upominków, romantycznych chwil. Czy można wyobrazić sobie lepszy prezent od serca niż ręcznie przygotowane ciasteczka?

W kwietniu Hochland Polska zaczyna szeroko zakrojone działania reklamowe dla linii Almette FRUIT. Celami komunikacyjnymi planowanej kampanii jest poinformowanie o nowej linii Almette Fruit, ale także zainspirowanie konsumentów do wykorzystania Almette nie tylko na śniadanie i nie tylko na kanapkę.

Data wydarzenia: 
2014-01-30

Almette z kolorowym pieprzem zdobywa wciąż nowych fanów, a sprzedaż dynamicznie rośnie. W lutym br. Almette z kolorowym pieprzem inspirować będzie nie tylko w telewizji (w największych stacjach telewizyjnych oraz w stacjach tematycznych) i prasie, ale klienci największych sieci handlowych otrzymają książeczki z przepisami na bazie serka Almette. Autorką inspiracji Almette jest Joanna Matyjek, miłośniczka prostych przepisów i naturalnego jedzenia, prowadzi popularny blog kulinarny „Odczaruj Gary".

X

Przeczytaj również