Cedrob

Na ruszt w zasadzie idealnie nadają się wszystkie elementy z kurczaka. Dla wielkich smakoszy potraw z grilla, którym ciężko się zdecydować, co przygotować na nadchodzące letnie popołudnia Cedrob S.A. proponuje świeże elementy drobiowe na tackach. 

Poza piłką nożną i siatkówką Polacy mają jeszcze jeden ulubiony sport – grillowanie. Dla naszych rodaków to już filozofia i tradycja. Na ruszt najczęściej wrzucamy kiełbasę, która jest ulubioną grillową potrawą. 

Kierunki odbudowy i rozwoju przemysłu w Europie – pod takim hasłem trwać będzie od 8 do 10 grudnia III Forum Przemysłowe w Karpaczu. Najważniejsi przedstawicieli polskiego i europejskiego przemysłu wezmą udział w kilkudziesięciu debatach, sesjach plenarnych, prezentacjach raportów i blokach tematycznych.

Firma Cedrob S.A. zorganizowała spotkanie prasowe połączone z warsztatami kulinarnymi – pod hasłem „Gęsina na Św. Marcina”. Wzięła w nim udział m.in. redakcja „Poradnika Handlowca” i „Poradnika Restauratora”. 

Niepowtarzalne walory smakowo-aromatyczne produktu uzyskuje się dzięki unikalnej mieszance przypraw oraz doskonałej jakości mięsu wieprzowemu, gdzie największy udział ma mięso z szynki, co jest gwarancją wysokiej zawartości mięsa najwyższej jakości.

X