Frosta

Czy jest lepszy sposób na wyrażenie miłości, niż pyszne jedzenie? W myśl tej niezawodnej zasady, FRoSTA serwuje wyjątkowe nowości – warzywne serduszka, czyli Marchewkowe i Groszkowe Love.

German Sustainability Award to jedna z najważniejszych nagród w Europie premiująca zrównoważony rozwój. Podczas uroczystej ceremonii odbywającej się w Düsseldorfie, FRoSTA za całokształt swoich działań otrzymała Nagrodę Jubileuszową.

Nie tylko pieprz, lecz także masło, marchewka czy mleko kokosowe – to tylko cztery z prawie 150 składników używanych do wyrobu produktów marki FRoSTA. Skąd pochodzą? Teraz z łatwością można to sprawdzić!

Na co zwracać uwagę na etykietach produktów, jak czytać ich skład i co oznaczają wszystkie tajemnicze określenia na listach składników? Na te i inne pytania, znajdziesz odpowiedzi w Akademii Naturalnego Smaku – nowym projekcie edukacyjnym FRoSTY, który właśnie wyrusza w podróż po Polsce.

Bez ryb trudno wyobrazić sobie wigilijną kolację. Jednak sam ich zakup oraz przygotowanie bywają nie lada problemem. Jak uniknąć przedświątecznego zawrotu głowy i wybrać rybę na święta, podpowiada FRoSTA.

Ciasto francuskie powinno być maślane i delikatne. Doskonale, gdyby było również gotowe w kilka minut, pomoże w tym nowy produkt of FRoSTY. 

Frosta otworzyła nową linię produkcyjną w Bydgoszczy i zapowiada kolejne inwestycje w tym mieście

To nie ostatnia inwestycja spółki Frosta w Bydgoszczy, mogli się dowiedzieć uczestnicy uroczystwgo uruchomienia nowej linii produkcyjnej tej spółki

Mieszanka czerwonej i czarnej fasoli z kukurydzą, papryką oraz komosą ryżową tworzą wegańskie Chili con quinoa. To propozycja idealna na rozgrzewający, sycący posiłek i nowość w ofercie FRoSTY.

Sport to zdrowie. Jednak niezależnie od tego, czy uprawiamy go z pasji, czy z troski o figurę, na osiągnięte wyniki ma wpływ również odpowiedni posiłek. Zapracowanym FRoSTA poleca gotowe dania, które pomogą zaoszczędzić czas i dodadzą niezbędnej energii. 

Rynek dań gotowych – znaczenie dla konsumentów ma zaufanie do marki i dostępność – wynika z badań przeprowadzonych na zlecenie FRoSTA. 

Strony

X