Hermes 25-lecia

Czerwcowy numer „Poradnika Handlowca” dotarł już do naszych Czytelników. Tym z Państwa, którzy nie mieli okazji zapoznać się z fotorelacją z Jubileuszowej Gali w papierowym wydaniu naszej gazety, przesyłamy teraz pełną fotorelację z jubileuszu 25-lecia „Poradnika Handlowca”, który obchodzono w dniu 10 maja 2018 r. w poznańskiej Auli Artis.

10 maja 2018 r. w Auli Artis z Poznaniu odbyła się jubileuszowa – dwudziesta już Gala, zorganizowana przez Wydawcę „Poradnika Handlowca”, „Poradnika Restauratora” oraz „Handlowca”. W tym roku po raz pierwszy uhonorowano też wyróżniających się producentów w branży FMCG, wręczając wybranym przez przedstawicieli handlu niezależnego, Hermesy 25-lecia „Poradnika Handlowca”.  Wśród nagrodzonych znaleźli się również producenci z branży kosmetycznej.

Na zdjęciu od prawej: Hanna Dublaga, Ronan Martin, Mariusz Wojtasiński, Daniel Grabka, Ewa Borowska, Wojciech Skoczylas, Michał Kuczkowski, Andrzej Nowacki, Kazimiera Węglarz, Wiesław Generalczyk, Rafał Boruc

10 maja 2018 r. w Auli Artis w Poznaniu odbyła się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”. Tegoroczna Gala zgromadziła rekordową liczbę ponad 300 gości, wszystkich najważniejszych top managerów z branży FMCG oraz HoReCa, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów, producentów oraz handlowców. Nie zabrakło również uznanych szefów kuchni i właścicieli obiektów gastronomicznych.

Na zdjęciu od prawej: Hanna Dublaga, Ronan Martin, Mariusz Wojtasiński, Daniel Grabka, Ewa Borowska, Wojciech Skoczylas, Michał Kuczkowski, Andrzej Nowacki, Kazimiera Węglarz, Wiesław Generalczyk, Rafał Boruc.

10 maja 2018 r. w Auli Artis z Poznaniu odbyła się jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” oraz „Poradnika Restauratora”. Tegoroczna Gala zgromadziła rekordową ilość ponad 300 gości, wszystkich najważniejszych top managerów z branży FMCG oraz HoReCa, reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów, producentów oraz handlowców. Nie zabrakło również uznanych szefów kuchni i właścicieli obiektów gastronomicznych.

X