Hochland

Wyśmienite sery kremowe Hochland w kultowych trójkącikach są znakomitą bazą do przyrządzenia oryginalnych dań. W ramach cyklu #PyszneInspiracje, Hochland wspólnie z laureatem popularnego show – Damianem Kordasem, przygotował inspirujący przepis na pieczarki z kremowym farszem. To modna, nowoczesna przekąska, idealna na imprezę, wieczór ze znajomymi czy szybką kolację!

Zaletą delikatnego i kremowego sera gouda jest to, że smakuje całej rodzinie. Dlatego tak często wybiera się go na kanapki, jako składnik „deski serów”, a także do oryginalnych dań na ciepło. Kwadraty z ciasta francuskiego z żółtym serem Gouda Hochland, pietruszkowym pesto, migdałami i czosnkiem, to kreatywna i pyszna wariacja na temat śródziemnomorskich smaków, którą przygotuje się w mniej niż pół godziny.

Rozpoczęła się nowa kampania Almette – „100% przyjemności, którą poczujesz wszystkimi zmysłami”. Delikatność, puszystość, 100% naturalnych składników – to wyjątkowe benefity serków Almette, które dają wielowymiarową przyjemność dla wszystkich zmysłów.

Rafał Masiak: To ogromny powód do dumy, gdyż jest to pierwsze tego typu wyróżnienie w historii firmy Hochland.

Za nami trzecia edycja loterii Dom od Almette. Nagrodę główną, czyli w pełni wyposażony, drewniany dom u podnóża Tatr, wygrał pan Arek z Piekar Śląskich. Tuż przed Świętami odbyło się uroczyste wręczenie kluczy do domku, podczas którego nie zabrakło wzruszeń oraz ogromnej radości zwycięzcy i organizatorów.

Żartobliwi nazywają pizzę „kołem ratunkowym” w porze lunchu, obiadu czy kolacji. Faktycznie, to smaczne „koło” może uratować niejedną sytuację. W szczególności, że jest to danie przyjemne w przygotowaniu. Mini pizze to nie tylko smaczna przekąska dla dorosłych, ale również doskonała dla małych smakoszy, którzy oprócz zajadania, mogą z łatwością własnoręcznie przygotować ten włoski przysmak.

We wtorek 4 grudnia, podczas uroczystej gali finałowej w hotelu Warszawianka, wręczono nagrody VIII edycji konkursu Dyrektor Marketingu Roku 2018. Prestiżowe wyróżnienie otrzymał Rafał Masiak, Dyrektor Marketingu firmy Hochland Polska.

Kalendarz Hochland ma już swoją tradycję – wydawany jest od wielu lat, a autorami zdjęć są pracownicy firmy. Jednak kalendarz firmowy na rok 2019 zapowiada się wyjątkowo. Firma wraz z jego wydaniem rozpoczyna obchody Jubileuszu 25-lecia w Polsce.

Już jest kolejny odcinek #PysznychInspiracji z Hochland. Tym razem Damian Kordas przygotował pierwszy słodki przepis w formacie #PyszneInspiracje . Damian Kordas pokazuje, jak zastosować ser kremowy Hochland w ciastkach z karmelizowanymi jabłkami.

Na jeziorze Lusowskim odbyły się zawody spinningowe Grand Prix Okręgu o puchar Lusowa. Udział w zawodach brali członkowie sekcji spinningowej z Gminnego Koła Wędkarskiego w Kaźmierzu, wspierani przez Hochland.

Strony

X

Przeczytaj również