Podravka

Pasty warzywne Ajvar, Relish i Pindżur Podravki  mają nową etykietę podkreślającą charakter oraz cechy wyróżniające produkt. Zmianie uległa również kolorystyka wieczek past warzywnych, która symbolizuje smak produktu: zielony oznacza smak łagodny, a czerwony ostry.

Podravka weźmie udział w akcji organizowanej przez studentów warszawskiej Szkoły Głównej Handlowej. Od 3 do 7 kwietnia na SGH i poza murami uczelni w ramach akcji Cook&Share odbędzie się panel dyskusyjny, gra oraz loteria połączona ze zbiórką pieniędzy na rzecz Polskiej Akcji Humanitarnej dla głodujących z Syrii. 

Nowe produkty Podravki dostępne w trzech wariantach: zielone z pestkami, zielone bez pestek oraz zielone nadziewane pastą paprykową i sprawdzą się jako przekąska, dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej, sałatek i sosów. 

Firma Podravka weźmie udział w Babskim Dniu czyli imprezie targowej, która odbędzie się 4 marca w Centrum Expo XXI w Warszawie. W trakcie wydarzenia Podravka zaprezentuje swoje nowości produktowe, rozda książki z przepisami kulinarnymi oraz próbki swoich produktów, będzie fundatorem nagród w konkursach.

Producent Vegety zorganizował walentynkowy konkurs, w którym nagrodami są vouchery na wyjście do restauracji 14 lutego. 

Trwa konkurs konsumencki marki Vegeta „Wygrywanie przez gotowanie”.

Dla tych, którzy kochają gotować, marka Vegeta przygotowała wyjątkowy konkurs. Do wygrania jest samochód osobowy Hyundai Elantra oraz nagrody pieniężne: co miesiąc 2 x 10 tys. zł oraz codziennie 2 x 100 zł.

Podravka prezentuje kolejne nowości w swoim portfolio. Przecier pomidorowy z cebulką i czosnkiem oraz pomidory krojone z cebulką to produkty powstałe na bazie wysokiej jakości pomidorów dojrzałych w słońcu Południowej Europy. Ich uzupełnieniem są dodatki, po które Polscy konsumenci sięgają bardzo chętnie – cebula i czosnek, podnoszące walory smakowe każdej potrawy i posiadające wyjątkowe właściwości prozdrowotne. Nowe produkty to idealna propozycja dla konsumentów ceniących wygodne rozwiązania.

Na sklepowych półkach pojawiła się przyprawa Vegeta w oryginalnej, zimowej szacie graficznej w szklanym słoiku o pojemności 400 g zapewniając wygodę użytkowania. 

Światowy Dzień Makaronu obchodzony 25 października to idealna okazja do wypróbowania nowych makaronowych dań. Specjalnie z myślą o wszystkich miłośnikach potraw o włoskim charakterze, udostępniamy kilka wyjątkowych przepisów autorstwa ambasadorki firmy Podravka, finalistki I edycji Master Chef – Kingi Paruzel.

Strony

X